اخبار روز

طرز تهیه چلو دیزی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

چلو دیزی، یکی از انواع غذاهای محلی شهر کاشان می باشد. این پلوی خوشمزه و محلی روستای خالدآباد بوده که می توانید به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترس در منزل تهیه و سرو نمایید. غذاهای محلی و سنتی با تنوع و فرهنگ خاص خود همیشه باب سلیقه و طبع افراد مختلف بوده ‌اند و طعم لذیذ و دلچسب این پلوی کاشانی نیز در تمام نقاط مختلف کشور معروف و پرطرفدار می باشد.

چلو دیزی که به نام پلو دیزی کاشانی نیز در میان مردم محلی کاشان معروف می باشد، یک پلوی خوشمزه و عالی با مخلوطی از گوشت و لوبیا چشم بلبلی است. البته شاید بتوان این غذا را کمی شبیه به غذاهای معروف لوبیا پلو و یا مرصع پلو دانست، اما طعم و عطر آن مخصوص مردم کاشان بوده و می توانید در وعده ناهار خود، یک غذای جدید و دلچسب بگرا تهیه و سرو نمایید.

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به پسته پلو، میگو پلو، نخود پلو، خلال پلو، تاک پلو، پلو کدو حلوایی، پلو اسفناج، قارچ پلو، پلو لیموزین، سبزی پلو با ماهیچه، شیرین پلو و… اشاره کرد.

مواد لازم

گوشت بره: ۴۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه

روغن: به مقدار لازم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

آب: ۳ لیوان

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل

پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن در یک قابلمه سرخ کنید.

گوشت را در اندازه های متوسط برش دهید.

سپس گوشت، لوبیا چشم بلبلی و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذارید بپزند.

بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه از پخت گوشت ها، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.

ادویه ها را نیز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنید.

حرارت قابلمه را کم کنید و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.

بعد از ۴۵ دقیقه چلو دیزی دم کشیده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *