سرگرمی

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی در خانه ؛ ترد و لذیذ

اگر در جاده‌های ایران و مخصوصا مازندران سفر کرده باشید احتمالا یک‌بار هم که شده گذرتان به رستوران‌های اکبر جوجه افتاده است. حتی اگر به گوشت مرغ علاقه‌ای نداشته باشید با یک‌بار خوردن اکبر جوجه نطرتان عوض خواهد شد. مهمم‌ترین اصل در پخت این غذای خوشمزه، تهیه گوشت تازه جوجه است. ‌‌‌شما می‌توانید اکبر جوجه را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه اکبر جوجه

برای تهیه اکبر جوجه در منزل حتما مرغ‌های بسیار کوچک و تازه تهیه کنید. مرغ تازه طعم بهتری به اکبر جوجه شما می‌دهد.

طرز تهیه اکبر جوجه کلبادی اصل گلوگاه

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه در منزل برای دو نفر در جدول زیر نوشته شده است. شما می‌توانید متناسب با تعداد افراد مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

عنوان مقدار
مرغ کوچک ۱ عدد
زعفران دم‌کرده به میزان دلخواه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آبلیمو، رب انار به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، روغن مایع به میزان لازم

مراحل تهیه اکبر جوجه در منزل

مرغ را با پوست خوب بشویید. سپس با چاقویی تیز آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

پیازها را به صورت حلقه‌ای برش دهید. سیرها را نیز خرد کنید و در ظرفی بریزید. مرغ را درون مخلوط پیاز و سیر قرار دهید و روی آن آبلیمو و زعفران دم‌کرده بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

روی ظرف را با نایلون بپوشانید یا درب آن را بگذارید. ظرف را برای ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب مرغ شود.

پس از گذشت زمان لازم، قابلمه‌ای متناسب با مرغ خود انتخاب کنید. درون قابلمه روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را داخل روغن بگذارید و آن را سرخ کنید. دو طرف مرغ باید طلایی شود.

پس از سرخ شدن مرغ آن را روی توری فلزی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه مرغ گرفته شود.

اکبر جوجه شما آماده است. می‌توانید آن را همراه با برنج میل کنید. نوش جان!

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن اکبر جوجه

با رعایت نکات زیر می‌توانید اکبر جوجه خوشمزه‌تری داشته باشید:

جدا نکردن پوست مرغ: اگر پوست مرغ روی آن قرار داشته باشد گوشت بیش‌ازحد خشک نمی‌شود و طعم بهتری خواهد داشت.

انتخاب روغن مناسب: برای سرخ کردن مرغ اکبر جوجه بهتر است از روغن‌هایی استفاده کنید که کمتر جذب می‌شوند و دیرتر می‌سوزند. به عنوان مثال می‌توانید از روغن‌های زیتون، نارگیل، کنجد و گردو استفاده کنید. توجه داشته باشید برخی از این روغن‌ها روی حرارت ممکن است بسوزند.

سخن آخر؛ اکبر جوجه از آن دست غذاهای خوشمزه و اصیل مازندران است که طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذا به گوشت مرغ تازه نیاز دارید.

هنگام آماده کردن گوشت مرغ نباید پوست آن را جدا کنید. در طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی می‌توانید از مقداری شیر برای نرم‌تر شدن گوشت استفاده کنید. اکبر جوجه را می‌توانید پس از سرخ کردن همراه با برنج سفید، زیتون پرورده و سبزی خوردن سرو کنید.‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *