اخبار روز

رفع قرمزی و پف چشم بعد از گریه کردن با 8 ترفند عالی

بسیاری از افراد در شرایط روحی و جسمی مختلف همزمان با اندوه، عصبانیت، هیجان و شادی اشک می ریزند. گریه کردن به خودی خود مزیت های فراوانی دارد و می تواند سموم و باکتری های مضر بدن را دفع نماید. با این حال در صورتی که گریه برای مدت طولانی و به صورت مداوم ادامه پیدا کند، می تواند موجب پف و قرمزی چشم شود.

این معضل معمولا زمانی آزاردهنده می شود که به عنوان مثال با شخصی قرار ملاقات داریم و نمی خواهیم او متوجه این مسئله شود. در چنین شرایطی به دنبال راه حل هستیم که به کمک آن بتوانیم این مشکل را بدون دردسر برطرف نماییم. در این مقاله قصد داریم روش هایی را برای رفع پف و قرمزی چشم پس از گریه به شما معرفی کنیم.

روش‌های رفع قرمزی و پف چشم بعد از گریه

اشک ریختن درعین داشتن مزیت های مختلف، موجب تورم و قرمزی چشم نیز می شود، اما با روش های زیر قابل رفع است:

– استفاده از کمپرس سرد

اولین راهکاری که برای رفع پف و قرمزی چشم پس از گریه پیشنهاد می شود، استفاده از کمپرس سرد است. کمپرس سرد با افزایش جریان خون، به کاهش التهاب و تورم چشم کمک می کند و با خنک کردن و آبرسانی چشم ها، در رفع قرمزی و پف چشم موثر است. برای این منظور می توانید از کیسه یخ، ماسک های چشم کمپرس سرد موجود در بازار و یا قاشقی که برای مدتی در داخل فریزر قرار داده شده استفاده نمایید. همچنین می توانید حوله ای را در آب خنک خیس کنید و به مدت پنج الی ده دقیقه بر روی چشم ها قرار دهید تا پف چشم ها کمتر گردد. اگر از کمپرس سرد یخ زده و یا یخ استفاده می کنید، حتما آن را در یک حوله تمیز و خشک بپیچید و به هیچ عنوان مستقیما بر روی پوست قرار ندهید.

– استفاده از چای کیسه‌ای

برای کاهش پف و قرمزی چشم پس از گریه، می توانید از انواع چای های کیسه ای نیز کمک بگیرید. چای سیاه، سبز و سفید حاوی ترکیباتی همچون تانن و کافئین هستند. تانن به عنوان یک قابض عمل می کند و موجب منقبض شدن بافت بدن می شود و کافئین نیز با خاصیت آنتی اکسیدانی خود، به افزایش گردش خون و در نتیجه از بین رفتن التهاب و قرمزی دور چشم کمک می کند. برای استفاده از چای کیسه ای لازم است آن را در داخل یخچال قرار دهید تا عملکردی شبیه به کمپرس سرد پیدا کند. سپس آن را به مدت پانزده دقیقه بر روی پلک ها قرار دهید. در نهایت با نفوذ مواد موجود در چای کیسه ای به پوست، گردش خون در ناحیه دور چشم افزایش می یابد و تورم آن کاهش پیدا می کند.

– استفاده از برش‌های خیار

استفاده از برش های خیار از دیگر روش هایی است که می تواند به تسکین پف چشم و کاهش تورم کمک کند. خیار با خاصیت آبرسانی و اثر خنک کنندگی خود، موجب تسکین و کاهش تحریکات پوستی در ناحیه اطراف پلک ها می شود. علاوه بر آن خیار با داشتن ویتامین K به کاهش تیرگی دور چشم نیز کمک شایانی می نماید. برای این منظور تنها کافی است خیاری را برش بدهید و در حالی که در آرامش دراز کشیده اید، برش های آن را بر روی پلک قرار دهید.

– استفاده از فندق افسونگر

فندق افسونگر به لطف بهره مندی از خاصیت آنتی اکسیدانی و قابض پوست، در کاهش التهابات و قرمزی اطراف چشم و درمان پف دور چشم موثر است. برای این منظور کافی است پودر فندوق افسونگر را در ظرفی بجوشانید و پس از خنک شدن، مقداری از آن را با یک پد پنبه ای بر روی پلک خود قرار دهید.

– استفاده از ماساژور غلطکی

برای کاهش پف دور چشم پس از گریه می توانید از غلطک های ماساژور نیز استفاده کنید. با ماساژ اطراف چشم، جریان خون در این ناحیه افزایش پیدا می کند و پف و تیرگی های دور چشم کم می شود. استفاده مداوم از این ماساژور ها می تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد و پف و خطوط ایجاد شده را به خوبی برطرف نماید.

– استفاده از کرم و سرم چشم

از آنجایی که خنک کردن ناحیه چشم یکی از بهترین روش ها برای رفع پف و قرمزی دور چشم به حساب می آید، به همین سبب استفاده از کرم ها و سرم های خنک کننده دور چشم می تواند بسیار موثر باشد.

– استفاده از قطره های چشمی

برای کاهش قرمزی و خشکی چشم می توانید با دستور پزشک، از قطره های استریل چشمی نیز استفاده نمایید. افرادی که از لنزهای چشمی استفاده می کنند باید پیش از استفاده از این قطره ها، لنز خود را از داخل چشم خارج نمایند.

– استفاده از کانسیلر صورت

با توجه به آنکه پوست اطراف چشم پس از گریه دچار قرمزی و تیرگی می شود، با استفاده از کانسیلر مناسب می توانید این مشکل را برطرف نمایید. کانسیلر یا کالر کورکتور با پوشاندن لکه ها و سایر عیوب پوستی، به پوست ظاهری شاداب می بخشند. برای رفع قرمزی دور چشم قرمزی، اطراف بینی و یا دیگر نقاط صورت می توانید از کانسیلر و اصلاح کننده رنگ سبز استفاده نمایید.

در نهایت باید بگوییم که در صورتی که چشم های شما بر اثر گریه کردن دچار قرمزی و پف شد، با استفاده از چند روش خانگی می توانید این مشکل را تا حدی برطرف نمایید، اما ممکن است برای یافتن شیوه مناسب نیاز به آزمون و خطا داشته باشید. در هر صورت اگر پف کردگی برای مدت طولانی ادامه پیدا کرد، بهتر است به پزشک مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *